Skip to the content

Medewerker Commerciële Binnendienst IPP (m/v)

 • Location: Eindhoven, Netherlands
 • Hours per week: 40 hours
 • Requirements: HBO

Wat ga je doen?

Is klanttevredenheid jouw grootste driver? Weet je steeds weer uit de beschikbare data die informatie te halen die relevant is voor klanten en prospects? Ben je een echte kartrekker, neem je initiatief en vertoon je eigenaarschap? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega.

Een greep uit je werkzaamheden:

 • Je werkt elke dag weer aan een nog betere relatie met je klanten en collega’s;
 • Als senior medewerker in een team van 6 FTE ben je verantwoordelijk voor je eigen klantaccounts;
 • Je weet de beschikbare kanalen optimaal in te zetten in je communicatie naar verschillende doelgroepen;
 • Je levert support bij de acquisitie van nieuwe klanten en verzorgt het opstartproces;
 • Continue verbetering van de dienstverlening zit jou in het bloed. Je bent altijd op zoek naar manieren om processen nog efficiënter te laten verlopen.

Wie zoeken we?

Je bent enthousiast, collegiaal en servicegericht. Je bent zelfredzaam, maar je bent ook een echte team player. Je stelt hoge eisen aan jezelf en je collega’s, bent altijd bereid te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Je bent vastbesloten je klanten optimaal van dienst te zijn en een bijdrage te leveren aan het succes van onze onderneming. Je beschikt tenminste over de volgende vaardigheden en ervaring:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opgedaan in een opleiding op het gebied van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Supply Chain of Logistiek;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een dienstverlenende, klantgerichte en commerciële organisatie;
 • Ervaring met planning, data-analyse en rapporteren;
 • Uitstekende analytische vaardigheden;
 • Ervaring met relevante IT-systemen, zoals Microsoft Office, ERP en CRM;
 • Goede beheersing van het Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

IPP – International Pallet Pool – levert poolingdiensten voor gebruikers van pallets in sectoren met veeleisende supply chains. Wij werken aan optimale dienstverlening, vanuit een persoonlijke relatie met onze klanten en leveranciers en diepgaande kennis van de sector. We zijn actief in grote delen van Europa en werken samen met een uitgebreid netwerk van partners: palletfabrikanten, reparatiebedrijven, transporteurs en zelfs klanten. Ons doel: volledige ontzorging van onze klanten, met duurzame maatwerkoplossingen en een persoonlijke touch. We zijn onderdeel van Faber Halbertsma Groep, een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de productie en verhandeling van houten transportmateriaal.

Wat we je aanbieden

IPP is een groeiende, ambitieuze onderneming met een internationale focus. We bieden een marktconform salaris, een dynamische werkomgeving en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en ontplooien in binnen- en buitenland. Bovendien bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is gebaseerd op 40 uur per week en de standplaats is Eindhoven.

De procedure

Na ontvangst van je sollicitatie nodigen we je misschien uit voor een eerste gesprek met je potentiële directe leidinggevende. Houden beide partijen hier een goed gevoel aan over? Dan volgt een tweede gesprek, met een of meer directe collega’s. Als ook dit goed verloopt, ga je ten slotte om de tafel met HR en de direct leidinggevende om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Vragen?

Bel, mail of WhatsApp dan met:

Sandra Kapetijn

HR Manager

+31 6 29072379