Skip to the content

Hoofd Bedrijfsbureau

We zijn voor onze productie locatie Naus Kisten en Pallets in Espel op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau. Heb jij visie op procesoptimalisatie, order- en productieplanning en voorraad-hoogte? Ben jij iemand die van aanpakken houdt en  die graag verbeteringen aanbrengt lees dan snel verder!

 • Reporting to: Patrick Goosens
 • Location: Espelerweg 50, 8311 PP Espel, Netherlands

Doel van de functie

Als Hoofd Bedrijfsbureau ben jij verantwoordelijk voor de volledige supply chain vanaf orderintake tot levering aan de klant. Hierbij zal jouw focus liggen op het maken van inkoop- en productieplanningen. Jij draagt zorg voor het aanbrengen van structuur in de werkprocessen. Dit betekent dat jij ervoor zorgt dat de juiste kisten, op de juiste locatie, op de juiste tijd zijn!

Over de Faber Halbertsma Group

De Faber Halbertsma Group, een familiebedrijf waarvan de geschiedenis tot 1891 teruggaat, is een van de toonaangevende bedrijven in poolingdiensten in Europa en is tevens producent van duurzame houtproducten.  De Faber Halbertsma Group bestaat uit verschillende gespecialiseerde pooling- en productiebedrijven. Onze productiebedrijven produceren en verkopen pallets, boxen en andere verpakkingsmiddelen in allerlei verschillende sectoren. Onze poolingnetwerken (IPP, PAKi en PRS) maken gebruik van uitgebreide economische kringloopsystemen die zijn gebaseerd op het hergebruik van bedrijfsmiddelen in heel Europa. 

Kijk voor meer informatie op www.faberhalbertsmagroup.com.

Wie we zoeken

Ben je altijd op zoek naar de beste oplossingen voor het realiseren van de planning en is het structuren van processen je passie? Ben je daadkrachtig en kan je schakelen op verschillende niveaus in de organisatie? Weet je van aanpakken en heb je een hands on mentaliteit? En weet je met jouw people skills, leiderschap en communicatieve vaardigheden zaken voor elkaar te krijgen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je verantwoordelijkheden en taken

 • Het opstellen van de productieplanning, afgestemd op klantvraag en productiecapaciteit (o.a. mens, machine en materiaal).
 • Het in kaart brengen, het optimaliseren en de standaardisatie van processen.
 • Opstellen en realiseren van forecasts met betrekking tot de inkoop passend bij het budget.
 • Voorraadbeheer en afroep van de benodigde materialen.
 • Zorgdragen voor kwaliteit van gereed product. Verantwoordelijk voor audits, onder meer ISO, ISPM en PFC.

Je geeft in deze functie leiding aan twee medewerkers en daarnaast werk je op een leuke manier samen met de Plant Manager en de Productieleider.

Je kwaliteiten, werkervaring en vaardigheden

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau die qua karakter en motivatie perfect bij ons past. Daarnaast beschikt onze ideale kandidaat over een  mbo+/hbo werk- en denkniveau en vergelijkbare werkervaring in een productieomgeving. Voortdurend op zoek naar de beste oplossingen voor het realiseren van de planningen en het aanbrengen van structuur daar sta je voor.

Waarom je voor ons zou moeten komen werken

Je gaat een belangrijke bijdrage leveren om onze productie locatie in Espel op het gebied van planning, veiligheid, efficiency en kwaliteit naar een next level te brengen.

Wat we je bieden

 • Je gaat werken in een pragmatische, directe en platte organisatie met ruimte voor eigen initiatief;
 • Een functie met een open speelveld; je kunt écht iets van jezelf in het bedrijf leggen;
 • Een markt conform salaris;
 • Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een werkplek met bevlogen collega’s.

Onze sollicitatie procedure

Logisch werving  werft exclusief voor deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

Contact

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Heb jij de brains, kennis en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Hoofd Bedrijfsbureau. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met  Viviënne van Kesteren (Consultant Logisch werving), 062660 9540 of via v.kesteren@logischwerving.nl

Viviënne Kesteren

Recruitment consultant

0626609540